Gjør matpakken litt mer spennende med disse kjeksene fulle av god næring og smak! En fin måte å variere innholdet i matpakken på uten kompromiss på næring og metthet. Disse er uten melk, glutenfrie og kan lages uten egg hvis det er ønskelig.
Ingredienser:
- 5 dl havregryn (glutenfri hvis du ønsker)
- 1 ts ingefær krydder
- 1 1/2 ts bakepulver
- 2,5 dl kokosmelk (ristet godt så den ikke er separert)
- 2 stk GroGro mango smoothie (Den gule)
- Enten en moden banan eller 1 egg
- 1 ss lønnesirup (valgfri)
- 1 ts vaniljepulver
Slik går du frem:
- Sett ovnen på 175 grader over- og undervarme.
- Kombiner de tørre ingrediensene i en bolle, og miks de våte i en separat bolle.
- Miks de sammen, og la blandingen svelle i 5 minutter.
- Finn frem en spiseskje, og fordel deigen i 9 (store) -12 (små) kjeks på et stekebrett med bakepapir. Press de litt ned for å få den typiske kjeks formen.
- Sett i ovnen og la de steke i 20 minutter evt. mer til kjeksen har en gylden brun farge.
- La de kjøle seg ned for en sprø overflate, og nyt dine nybakte matpakke kjeks!