Denne rawkaken kan du spise uten dårlig samvittighet. Hvorfor? Den er laget på næringsrike og smakfulle råvarer! Glutenfri og uten tilsatt sukker! Perfekt å servere til barnets første bursdag. Denne kan du lage i forveien, krever ikke noe heving eller baking, og har en syrlig søt smak av friske bringebær og aromatisk kakao. Denne kommer til å imponere både store og små!
Step-by-step video om hvordan du går frem finner du HER.
Først, finn frem en liten form (19,5 x 13,5). Hvis du ønsker du å bruke en større form er det bare å doble bunn oppskriften til bunnen. Husk bakepapir i bunn så den blir lett å ta opp.
Ingredienser:
- 5 stk Råwbar kakao smak
- 1 ss kokosolje
- 240 g usaltet cashewnøtter
- 5 ss kokoskrem (evt: toppen av en kjølt kokosmelk)
- 2 stk dadler (evt. 2 ss lønnesirup)
- 3 dl bringebær (ferske)
- juice fra 1 stk sitron
Prep: Legg cashewnøtter i vann i 4-5 timer.
Sånn gjør du:
- Del opp Råwbarer i mindre biter, og tilsett de i en blender med kokosolje.
- Mos “deigen” ned i formen så hele bunnen dekkes. (Ca. 1 cm høyde)
- Legg bløtlagte cashewnøtter (ikke vannet), kokoskrem, dadler, 2 dl bringebær og sitronjuice i en blender.
- Miks sammen til du har en silkemyk konsistens.
- Hell fyllet over kakebunnen, og dytt de resterende bringebærene (1 dl) forsiktig ned i fyllet og plasser noen på toppen.
- Sett kaken i fryseren over natten, og ta ut 10-15 minutter før servering.